Hendrik Andriessenlaan 19, Heemstede, NL
+31 (0)6 1439 2289
info@marketingadviesonline.nl

SEO cursus

0 student

Een online SEO cursus.

Zet jouw organisatie op de kaart. In 12 weken van een lesuur leer je online de basis principes van zoekmachine optimalisatie. Volg deze zoekmachine optimalisatie cursus. Tijdens de SEO cursus krijgt u tevens praktijkopdrachten. Hou rekening met ongeveer 2 uur per week om het geleerde op uw eigen bedrijf toe te passen. Uiteraard is dit afhankelijk van uw ervaring en digitale vaardigheden.

Vragen die tijdens de seo cursus beantwoord worden:

  • Hoe bepaal je welke zoekwoorden je toepast?
  • Welke tools zijn handig om te gebruiken?
  • Waar moet ik beginnen als ik aan linkbuilding wil doen?

Voor wie is de zoekmachine optimalisatie cursus interessant?

De cursus is bedoeld voor alle Marketeers die verder willen in hun carriere. Tevens is de cursus geschikt voor directeuren of eigenaren van MKB bedrijven die weten dat Online marketing en zoekmachine optimalisatie belangrijk is. Na deze cursus kun je je eigen site optimaliseren of al volwaardige gesprekspartner van uw bureau optreden. Hierna hoeft niemand u meer iets wijs te maken. Want zoekmachine optimalisatie kan best betaalbaar zijn.

Wat u nog meer kunt verwachten?

Tot 2 maanden na het volgen van de cursus kun je een afspraak inplannen van maximaal een uur. Handig om online vragen te stellen die specifiek van toepassing zijn op jouw organisatie.

Cursusonderdelen zijn leeg

Instructor

Als pro actief persoon met een sterk probleem oplossend vermogen kom ik tot mijn recht als dingen snel en goed geregeld moeten worden. Ik heb online marketing kennis en ervaring met Content voor sites en social media, Google Analytics, Zoekmachine optimalisatie (SEO) en advertising (SEA). in mijn werk pas ik graag neuro marketing inzichten toe. In mijn vrije tijd zwem en zeil ik. Daarnaast fotografeer en film ik graag, of ben creatief bezig met de kinderen.
Gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *