Hendrik Andriessenlaan 19, Heemstede, NL
+31 (0)6 1439 2289
eva@marketingadviesonline.nl

Diensten

Online marketing heeft veel specialisatie’s. Gelukkig heb ik door mijn interesse en les ervaring veel kennis en ervaring over de volgende gebieden:

  • Google analytics
  • Website optimalisatie CRO
  • Content marketing
  • Social media marketing
  • Zoekmachine marketing SEO
  • E-mail marketing
  • Google advertising

Mijn uurtarief is € 75,- ex. BTW per uur. We bepalen op basis van de eerste gesprekken en uw wensen hoeveel uur u globaal per maand kwijt bent. Daarvoor spreken we na de eerste paar proefmaanden een strippenkaart af voor de komende 6 maanden t.b.v. de dienstverlening, zodat u en ik niet onnodig tijd met facturen kwijt zijn. 50% betaald u vooraf, de volgende 50% na het traject als u tevreden bent.

Hoe werkt het?

Meestal komt u al met een bepaald idee naar mijn bureau, bijvoorbeeld dat u meer leads, omzet of conversie via de website wilt genereren.

1 De analyse

Op basis van de informatie die u geeft en eventueel inzicht in uw Google Analytics account, doe ik een groeiscan analyse met diverse online marketing tools.

2 Afspreken online of bij u op kantoor.

Altijd fijn om even kennis te maken, via Zoom of bij u op kantoor plannen we vrijblijvend een afspraak in. We bespreken de voor uw bedrijf gevonden quick wins uit de groeiscan analyse. Vaak kunnen die vrij snel en eenvoudig met beperkte uren geïmplementeerd kunnen worden. Omdat online marketing diensten maakwerk is. Hierbij krijgt u informatie over wat de mogelijkheden zijn en vraag ik u zo nodig om extra informatie.

Daarbij is het ook belangrijk te bepalen wat u of een medewerker zelf al weet of kan doen, want e.e.a. moet uiteraard betaalbaar blijven.

Een voorbeeld:

ik help u met de opzet van een sociale media strategie. Een strategie geeft antwoord via welke kanalen u wat voor inhoud waarneer gaat posten via welke eventuele sociale media tool u handig kunt posten. U of een medewerker stelt de posts op en plant ze in. Globaal was een klant in de werving- en selectiebranche ongeveer € 550,- kwijt voor een strategie.

3  We spreken af waar ik u in de Online marketing mee kan helpen en wat dat kost.

Als ik merk dat iets mijn pet te boven gaat, ben ik ook zo eerlijk om een externe partij te betrekken. Daarin ben ik transparant, dat kan wel betekenen dat u een ander uurtarief gefactureerd krijgt voor dat deel van de dienstverlening.

Direct afspreken? Bel mij op 06-14392289