Hendrik Andriessenlaan 19, Heemstede, NL
+31 (0)6 1439 2289
eva@marketingadviesonline.nl

Over mij

foto Eva de Bock

Ik ben Eva de Bock uit Heemstede. Met mijn adviesbureau geef ik kleine MKB bedrijven laagdrempelig online marketing advies.

Uw investering 1 uur per week voor praktisch toegepaste up-to-date marketing kennis :
– Ontzorgt worden;
– Handson direct (zelf) toepasbaar;
– Goedkoper dan een veel marketing bureaus en direct resultaten
Vraag een gratis consult voor marketing advies.

Voorbeelden, je krijgt:
– Beste Google analytics inzichten via automatische rapporten.
– Vindbaarheid uw bedrijfssite d.m.v. Zoekwoordoptimalisatie/ onderzoek
– De beste website klantervaring
– Professioneel op de kaart in Google als men naar jouw bedrijf zoekt.

‘Online Marketing zoeken de meeste MKB-ers zelf uit.’ Gewoon omdat er geen budget is voor een marketeer, hooguit voor een stagiar. Daardoor worden niet altijd de beste keuzes gemaakt.

Als pro-actief persoon met en een sterk probleem oplossend vermogen wil ik u daarom helpen. Uiteraard heb ik brede en recente online marketing kennis.

Met mijn Online marketing kennis stel ik op basis van uw situatie een marketingplan of advies op. Zo nodig leid ik u en uw medewerkers op tot online marketing professionals op de gebieden waar uw bedrijf het verschil kan maken, o.a. op het gebied van SEA, SEO, web usability, e-mail . Dan kan ik straks weer nieuwe klanten blij maken. Meer lezen? Bekijk mijn ervaring op LinkedIn.

Wat anderen over mij zeggen:

Danielle van Adrichem, mede-eigenaar bij King Parking Schiphol:
‘Eva de Bock is een collega waarmee je goed kunt sparren, fijn om in teamverband mee te werken en is erg goed in het uitwerken van processen. Mede door Eva ben ik, door haar ervaring op gebied van communicatie, enorm gegroeid.

Hein Strijker, Account Director Dept:
‘Eva de Bock is een marketeer die zich breed ontwikkeld heeft door haar ruime ervaring op diverse posities. Dit pluspunt maakt dat ze makkelijk het grote plaatje ziet en ook qua achterkant en techniek haar mannetje staat (met name in e-mailmarketing) in de digitale wereld. Eva is altijd bezig zich te verdiepen in de succesfactor van specifieke onderdelen in de marketingmix. En is graag bereid hierover kennis te delen of in overleg te gaan met anderen. Ik kan Eva van harte aanbevelen bij ieder bedrijf dat bereid is om de marketingmix verder uit te diepen en hiervoor tijd en middelen beschikbaar stelt. Aardige vrouw bovendien met hart voor de zaak!’