Hendrik Andriessenlaan 19, Heemstede, NL
+31 (0)6 1439 2289
eva@marketingadviesonline.nl

Social media marketing

Hoe wij samen uw social media verbeteren

Samen met u kijk ik waar u nu al staat, wat het oplevert en waar behoefte aan is. Dat is het startpunt voor mijn advies. Want als u iets doet op social media, wilt u wel dat het wat oplevert dus zo nodig starten we met het meten van uw social media succes voor een gefundeerd advies. Mijn uitgangspunt daarbij is dat het optimale succes wordt bereikt als posten op social media in de bedrijfsprocessen zit ingebakken. Lees ook, sociale mediamarketing, wat levert het op?

Zomaar een stagiair op Sociale Media laten posten blijkt uit ervaring niet zo zinvol. U en uw medewerkers zijn de beste ambassadeurs

Social Media Strategie, wat is dat?

Vaak bekijken we eerst uw strategie, voor we starten met posten. Uw strategie geeft antwoord op:

  • Waar bereik ik mijn doelgroep: LinkedIn, Twitter, What’s App, Facebook, Instragram, Pinterest, Snapchat of TikTok? N.a.v. gedegen onderzoeken geef ik je advies waar je jouw doelgroep kan bereiken?
  • Waarin is mijn doelgroep ge├»nteresseerd?
  • Wat moet ik posten en waarneer? Zo kan ik een inspiratie kalender voor u maken.
  • Welke programma’s kunnen mij helpen? Hoe kan ik mijn Social Media monitoren met tools? Of soms is het zinnig dit uit te besteden zodat u zich kan richten op uw core business.
  • Hoe moet ik adverteren? Waar start je als je wilt adverteren op Facebook, LinkedIn, Twitter, What’s App, Instragram, Pinterest, Snapchat of TikTok.